SON UMUT SON İSTASYON

Adana Demirspor, bugün Ankara'da Şampiyon Gençlerbirliği ile "tamam mı, devam mı" maçına çıkacak. Mavi Lacivertli ekip Ankara Eryaman Stadı'nda Play-Off şansını son dakikaya kadar sürdürmek için sahaya çıkacak.

Adana Demirspor, bugün Ankara'da Şampiyon Gençlerbirliği ile "tamam mı, devam mı" maçına çıkacak. Mavi Lacivertli ekip Ankara Eryaman Stadı'nda Play-Off şansını son dakikaya kadar sürdürmek için sahaya çıkacak.
Spor Toto 1. Ligi'nin son haftasında oynanacak Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçı, Mavi Lacivertli takım açısından yükselme maçları oynayabilmek için son umut, son istasyon niteliğinde. Mavi Lacivertliler bu maçı kazanırlarsa, Giresun'dan gelecek sonucu bekleyecek. Oradan çıkacak sonuca göre ya Play-Off'a kalacak, ya ligi tamamlayacak. Mavi Lacivertliler, Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmesi halinde, Giresunspor - Altınordu maçının sonucunu beklemeden sezonu kapatmış olacak.
 MAÇ ERYAMAN STADI'NDA
Gençlerbirliği'nin şampiyonluğunu kutlayacağı, Adana Demirspor'un Süper Lig umudunu sürdüreceği ya da tamam diyeceği karşılaşma Ankara Eryaman Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Cemal Bingül ile Antalya Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Seyfettin Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Seyfettin Ünal.
 GOL UMUDU POTE
Adana Demirspor hayati karşılaşmada golcüsü kaptan Pote'ye güveniyor.  Mavi Lacivertliler kanatlardan özellik Berk Yıldız ile geliştireceği hızlı ataklarla Pote'yi topla buluşturmayı planlıyor.
 TARAFTARLAR BUGÜN GİDİYOR
Gençlerbirliği'nin ayırdığı bin 30 bileti ve arkasından açtığı ek kontenjanı dakikalar içinde bitiren Adana Demirspor taraftarları bu sabah Ankara'ya gidecek. 5 Ocak Stadı Kuzey Kale Arkasındaki ADS Store'de toplanacak taraftarlar saat 08.00'de otobüslerle Ankara'ya hareket edecek.
GENÇLER'E ANKARAGÜCÜ DESTEĞİ
Adana Demirspor taraftarları Eryaman Stadı'nda sadece Gençlerbirliği taraftarlarıyla tezahürat yarışına girmeyecek. Ankaragücü'nün taraftar gruplarından Gecekondu, Gençlerbirliği - Adana Demirspor maçında maraton tribününde yer alacaklarını ve Gençlerbirliğine destek vereceklerini açıkladı. Bilindiği gibi, Adana Demirspor ile Ankaragücü taraftarları arasındaki gerginlik nedeniyle, Ankara Valiliği geçen yıl Ankara'da oynanan Ankaragücü - Adana Demirspor maçına mavi lacivertli taraftarları almamıştı.