Sona ersin artık bu özlem!

Adana Demirspori PTT 1. Lig play-off finalinde Multigroup Alanyaspor karşısına 21 yıllık Süper Lig özlemini bitirmek için sahaya çıkıyor. Taraftarlar, futbolculara destek vermek için Konya'ya akın etti.

Adana Demirsporlu futbolcular artık sözün bittiği yerde. Futbolcular, bu akşam Büyükşehir Torku Arena Stadı’nda Multigroup Alanyaspor karşısına taraftarının 21 yıllık özlemini sona erdirmek için sahaya çıkacak.

Son yılların en önemli maçına çıkacak olan ve 2 gündür Konya’da kampa giren mavi-lacivertliler, Teknik Direktör Yılmaz Vural nezaretindeki hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.  Maç saatini bekleyen futbolcuların, bir hayli moralli oldukları bildirildi.

Bu arada, Adana’dan Konya’ya adeta taraftar akını yaşanıyor. Adana-Konya karayolu mavi-lacivert bayraklı otobüs ve araçlardan geçilmezken, taraftara ayrılan biletlerin tamamının tükendiği belirtildi.

Öte yandan, Saat 19.00’da başlayacak finali Bülent Yıldırım yönetecek, yardımcılıklarını da Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Volkan Bayarslan.

Adana demirspor Alanyaspor özlem