Sözlü, gözünü genel başkanlık koltuğuna dikti

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 10 Temmuz'da yapacak olağanüstü kurultayda aday olmak için kollarını sıvadı. Afişlerini bile hazırlatan Sözlü, kurultay delegelerini de bizzat kendisi arayarak destek istemeye başladı.

Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde 3 dönem MHP’den belediye başkanı seçilen Sözlü, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmuş ve seçilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildiği günden bu yana bazı kesimler tarafından MHP Genel Başkanlığı’na aday olacağı söylenen Sözlü, bu yöndeki konuşmaları haklı çıkardı.
Sözlü, 10 Temmuz’daki kurultayda aday olmak için startı verdi. ‘’Kavga Sevdasına Vurgun, Sevdası Kavgasına Tutkun…Yiğit Adam’’  sloganıyla afişler hazırlatan Sözlü’nün seçimlerde iddialı olduğu dile getiriliyor.  MHP Genel başkanı devlet Bahçeli’ye yakınlığı ile bilinen ve Adana’da Devlet Bahçeli adına Türkiye’nin en uzun köprüsünü  yaptıran Sözlü, kurultay delegelerini de telefonla tek tek arayarak, aday olacağını ve kendilerinden destek beklediğini söylemeye başladığı belirtildi.
 

Adana büyükşehir belediye Hüseyin Sözlü genel başkan aday