Sözlü hafta sonunu dolu dolu geçirdi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü baharın gelişi ile başlayan şenliklere katılarak hafta sonu mesaisini vatandaşla bir arada geçirdi

Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Bahar Şenliği ve Gacar Yörükleri’nin düzenlediği programa katılan Başkan Hüseyin Sözlü, programların ardından Göztepe Mahallesi’nde bir ailenin davetsiz misafiri oldu, mahallenin kahvehanesinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi
YÖRÜK ORMANI’NDA BAHAR ŞENLİĞİ’NDE YARIŞMALARI İZLEDİ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bahar aylarının gelmesi ile birlikte kentte başlayan şenliklere katılarak vatandaşla bir araya geldi. Hafta sonu mesaisinin ilk durağı Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği bahar şenliği oldu. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile birlikte şenlik alanına gelen Başkan Hüseyin Sözlü, düzenlenen yarışmaları izledi, vatandaşlarla sohbet ederek onların fotoğraf çekilme isteğini kırmadı.
GACAR YÖRÜKLERİNİN ETKİNLİĞİNE KATILDI
Bahar şenliğinin ardından Sarıçam Yörük Ormanı’nda Gacar Yörüklerinin düzenlediği etkinliğe katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, burada yaptığı konuşmada Yörüklerin bu toprakların öz evlatları olduğunu ifade ederek Atatürk’ün ‘’ Arkadaşlar! Gidip Toros dağlarına bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu Dünya’da hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’’ sözünü hatırlattı.
GÖZTEPE MAHALLESİ’NDE BİR AİLEYE MİSAFİ OLDU
Sarıçam Yörük Ormanı’ndaki etkinliklerin ardından Kürkçüler’de bir düğüne katılan Başkan Hüseyin Sözlü, düğün dönüşünde Göztepe Mahallesi’nde bir ailenin davetsiz misafiri oldu, hanımların acılı ekmek ikramını geri çevirmedi. Ardından da Göztepe Mahallesi’nde kahvehaneye oturarak vatandaşla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.