SÖZLÜ SAHAYA İNDİ

Cumhur İttifak'ının Adana'daki lokomotifi 'Hüseyin Sözlü' oldu.

24 Haziran milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu ‘Cumhur İttifak’ın başarıya ulaşması için Adana’da ilk harekete geçen ve bu işin lokomotifi konumuna bürünen ismi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu.
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
MHP’nin seçim koordine merkezi başkanlığı görevine eski İl Başkanı ve halen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı olarak görev yapan Ahmet Erdoğan’ın getirilmesi ile Büyükşehir Belediyesi tüm imkânlarını seçimler öncesinde seferber ettiğini adeta ortaya koydu. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına giren tüm mahallelerde organizelerin sağlanması, ileriki tarihlerde yapılacak olan miting ve dar alandaki toplantılar dâhil tüm etkinliklerin hazırlarında Hüseyin Sözlü ve ekibi etkin görev aldı. Merkez ilçeler dahil Adana’nın tüm ilçelerinde seçim takvimine sığdırılan programların hazırlandığı, alt yapısının doldurulduğu, ilçe örgütleriyle de bu çalışmanın hayata geçirilmeyi beklediği öğrenildi.
MÜHRÜ ÜÇ HİLALE VURUN ÇAĞRISI
Bu seçimlerin Türkiye’nin kaderini etkileyecek konumdaki bir seçim olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ‘Milli bekamız için Cumhur İttifakına destek verin. Mührü de Üç Hilalin ortasına vurun’  diyerek açıklamalar yapar iken, bir yandan da tüm seçim çalışmasında ‘Neden Cumhur İttifakı?’ sorusuna yanıt verip halkı aydınlatıyor. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’nin yeniden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından aylar öncesinde netleştirilen Sözlü’nün genel seçimlerdeki başarının kendi yerel seçimine de artı olarak yazılacağını bildiğinden hızını artırarak çalışmalarını sürdürmesi dikkatlerden kaçmıyor. Hüseyin Sözlü’nün bu seçim dönemindeki performansının giderek artacağı görüşünde birleşen siyasetçiler, ‘Sözlü sahaya inerse işin rengi başka olur. Bu da ittifaka artı olarak yansır’ şeklinde yorumladılar.