Sözlü ve Çetin aynı okulda oy kullandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, oylarını aynı okulda kullandılar. Sözlü, Başkan Soner Çetin'e, seçimin anısına kehribar tesbih hediye etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Çukurova İlçesi'ndeki Adana Ticaret Borsası Okulu'nda  oyunu kullanan Başkan Soner Çetin, Sözlü ailesiyle de buluşarak, seçimin ülkeye hayır getirmesi temennisinde bulundu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Başkan Soner Çetin'e, seçimin anısına kehribar tesbih hediye etti.
Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Çetin, "Halkımızın gözleri ışıl ışıl. Bu ışıltıdan da anlaşılacağı üzere, halkımızın ülke yönetiminde değişiklik istiyor. Halkımızın bu beklentisi ve heyecanı bugün büyük bir değişimle son bulacak. Seçimin, birlik, beraberlik ve huzur içinde devam ettiğini gördüm. Bu da, ülkemizdeki seçim güvenliği ve ülkemizin huzuru açısından çok önemli. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Adana Hüseyin Sözlü Soner Çetin oy