Sözlü'ye kefil

İstasyon Meydanı'nda coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın adayı olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün elini kaldırdı ve ona kefil olup '31 Mart günü sandıkları patlatacak mısınız?' diye Adanalılar'a sordu. Adanalılar'dan 'EVET' yanıtını alan Cumhurbaşkanı 'Allah'ınıza gurban Adana' dedi.

İstasyon Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün elini kaldırdı ve ona kefil olup ’31 Mart günü sandıkları patlatacak mısınız?’ diye Adanalılar’a sordu. Adanalılar’dan ‘EVET’ yanıtını alan Cumhurbaşkanı ‘Allah’ınıza gurban Adana’ dedi.
MİLLET İTTİFAKI’NI ADANALILAR’A ŞİKAYET ETTİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürü dönemine ait hastane görüntüleriyle Adanalılar’a ‘nereden nereye’ karşılaştırması yaparak Cumhur İttifakı’na sahip çıkılmasını isteyen Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, HDP’nin ülkeyi bölmeye yönelik terörist eylemlerinden bahsedip geriye dönük HDP ile CHP arasındaki bağı ortaya koyan görüntüleri Adanalılar’a izletti. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de terörist ifadeleriyle netlik kazanan tavrını millete şikayet etti ve hesabının sorulacağının da altını çizdi.
ADANA METROSU İKİNCİ ETABA MUHTAÇ
Adana’ya yapılan hizmetleri rakamlar vererek açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 45 katrilyon liralık toplam yatırımın yapıldığı Adana’nın metrosunun yetersiz olduğunu ve ikinci etaba başlanılmasının da planlarının arasında yer aldığını söyledi. Erdoğan, sağlık, ulaşım ve sanayi alanları başta olmak üzere şehrin ilçelerine yapılan hizmetleri kalem kalem sıraladı ve bunların yetersiz olduğunu, 4.5 yıl daha Cumhurbaşkanı olarak görev yapacağını ve yerel ile genel iktidarın ele ele vererek çalışacağını ifade etti. Erdoğan, Adanalılar’ın Millet İttifakı’na gereken dersi sandıkta vermesini de istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Sözlü