SPOR YAZARIMIZ BASRİ BAŞ'A ÖDÜL

Gazetemiz Spor Yazarı Arif Basri Baş, TSYD tarafından düzenlenen Spor Başarı Ödülleri yarışmasında haber fotoğrafı dalında ödül almaya hak kazandı.

Gazetemiz Spor Yazarı Arif Basri Baş, TSYD tarafından düzenlenen Spor Başarı Ödülleri yarışmasında haber fotoğrafı dalında ödül almaya hak kazandı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin bu yıl Sarıçam Belediyesi sponsorluğunda düzenleyeceği ‘Spor Başarı Ödülleri Töreni’ öncesi ödüle değer görülen isimler jüri tarafından belirlendi. Jüri başkanlığını Hürriyet Gazetesi Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz’in yaptığı jüride TSYD geçmiş dönem başkanı Adnan Poyraz, TSYD üyeleri İsmet Ramazan Selçuk, Temel Eren, Cihan Çınarlı, Hasan Hüseyin Türk ile yönetim kurulu adına (raportör) olarak as başkan Tevfik Dinçkalmış yer aldı. Jüri haber, fotoğraf, röportaj, köşe yazısı, sayfa düzeni ile televizyon dalında başvuruda bulunan 26 eseri değerlendirdi. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın değerlendirme sonunda ödül alan isimleri kutladı ve nice güzel başarılar temennisinde bulundu. Bu arada Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Yönetim Kurulu da Adana sporuna isimlerini başarıyla yazdıran şahıs ile kurumlara da ödül verilmesini kararlaştırdı. Buna göre
Yılın Futbol Takımı: Adana Demirspor Kulübü
Yılın Spor Yöneticisi: Murat Sancak
Yılın Fark Yaratan Kulübü: Adasokağı Hentbol Takımı
Yılın Tesis ve Yatırıım Ödülü: Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü
Yılın Gelecek Vadeden Sporcu Ödülü: Batuhan Öksüz (Genç Milli Takım Güreşçisi) olarak belirlendi.
Haziran ayı sonlarına doğru düzenlenecek gecede Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a da spora yaptığı yatırımlar nedeniyle de teşekkür plaketi verilecek.
 
HABER DALI
Can Çelik – DHA (Tarladan Kupaya)
Hüseyin Sungur – GÜNAYDIN (Şampiyon Kardeşler)
Umutcan İşledici- İHA (Engellere Rağmen)
FOTOĞRAF DALI
Yüksel Eker – ATDSK Dergisi (Uçtu Uçtu Raket Uçtu)
Mustafa Yusuf Kantar – DHA (Adana Demirspor-Eskişehir mücadelesi)
Basri Baş – Barış (Kanocunun Talihsizliği)
SAYFA DÜZENİ
Erhan Zereyak – Hürriyet (Şampiyon Demirspor)
TV HABER GÖRÜNTÜ
Memiş Akçam – TRT (Sarıçam Kano)
Çağlar Öztürk-Bekir Öztek – TRT (Otizmli Şampiyon)