Spor yönetimi Özdemir'den sorulur!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sportif faaliyetlerini organize ederek Başkan Zeydan Karalar'ın spordaki yüz akı olan Kadir Özdemir için kentte oluşan genel kanaat 'spor yönetimi Özdemir'den sorulur' şeklinde yorumlanıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sportif faaliyetlerini organize ederek Başkan Zeydan Karalar’ın spordaki yüz akı olan Kadir Özdemir için kentte oluşan genel kanaat ‘spor yönetimi Özdemir’den sorulur’ şeklinde yorumlanıyor.
SPOR CAMİASI HAKKINI TESLİM EDİYOR
Genç yeteneklerin keşfedilmesi, her yaştaki Adanalı insanın spor yapmasının sağlanması, amatör sporculara imkân tanınarak profesyonelliğe yönelmelerinin temin edilmesi gibi sporun her branşında imkânları temin eden Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı isimlerinden olan Kadir Özdemir, Seyhan Belediyesi’ndeki performansı ile de isminden takdirle söz ettirmişti. Şimdileri bu eforunu Başkan Zeydan Karalar ve Adana Büyükşehir Belediyesi için harcayan Özdemir’e spor camiası da ‘her belediyeye böyle spordan gelen bir isim lazım’ sözleriyle hakkını teslim ediyor.