Spordan Vazgeçemeyenlere Eşofman Takımı

Spor yapmak bazı bayların hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. Eşofman takımı ise spor yapılırken giyilebilecek en uygun kıyafettir.

Spor yapmak bazı bayların hayatının ayrılmaz bir parçasıdır. Eşofman takımı ise spor yapılırken giyilebilecek en uygun kıyafettir. Dışarıda yapılan sporlardan spor salonu sporlarına kadar her alanda Lescon eşofman takımı giyilebilir. Modele ve modelin kullanılacağı mevsime göre takımın imalatında kullanılan kumaş değişir. Yumuşak Fransız havlu kumaşının sıklıkla kullanıldığı takımlarda genellikle yakalar dik olur. Alt eşofman bileklere doğru daralır. Böylece modern bir takım sergilenir. Modern spor tarzı yakalamak isteyenler için idealdir.
En Rahat Eşofman Takımı
Eşofman denilince birçok kişinin aklına rahatlık gelmektedir. İşinden evine gelen beyler kumaş takımları çıkarıp eşofman takımı çeşitlerinden birini üzerlerine geçirirler. Çünkü dinlenmenin yolu eşofmanı giymekten geçer. Ayrıca hafta sonu ailecek gidilen pikniklerde, yürüyüşlerde, kurulan kamplarda da eşofman en doğru tercihtir. Eşofmanların altı ayrı üstü ayrı alındığında kombin problemi yaşanır. Oysaki takım halinde alındığında anında hazırlanmak mümkündür. Erkek eşofman takımlarında en fazla ilgiyi siyah, gri, lacivert, mavi, haki ve füme görmektedir. İki renk olduğunda bu ana renkler açıkları ile bir araya getirilir.
Eşofman Takımı Kumaşları
Spor yaparken insan vücudu çok fazla terler. Bu terlemenin en aza indirgenebilmesi için eşofman takımı modellerinde antistatik özellikteki kumaşlar tercih edilir. Bu kumaşlar kolay kururlar. Teri emerler fakat uzun süre ıslak kalmadığından sağlığı korurlar. Kış aylarında sıcak tutacak kumaşlar kullanılır. Takımların içleri genellikle raşel file astardır. İçte kullanılan astar polyesterdir. Bel kısımları ayarlanabilir özellikte olan Lescon takımlarda cepli veya cepsiz modeller bulunmaktadır. İstediğiniz model eşofmanlara ulaşmak için https://www.lescon.com.tr/erkek-esofman-takimi/ sayfasını inceleyiniz.
 

eşofman takımı lescon