Süleyman Gönül; "Gönüllerin Fethine Talibim"

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gönül, aday adaylığı başvurusunu adeta sevgi seli arasında yaptı. AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığında gerçekleşen başvuru esnasında, partili partisiz çok sayıda Sarıçamlı vatandaşın Gönül adına tezahüratları dikkat çekti.

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gönül, aday adaylığı başvurusunu adeta sevgi seli arasında yaptı. AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığında gerçekleşen başvuru esnasında, partili partisiz çok sayıda Sarıçamlı vatandaşın Gönül adına tezahüratları dikkat çekti.
Başvurusunu tamamladıktan sonra bir konuşma yapan Gönül, şunları kaydetti:
“Sevgili hemşerilerim, ‘Yaşanabilir Bir Sarıçam, Yaşanabilir Bir Adana, Yaşanabilir Bir Türkiye’ için Sarıçam Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Sarıçam’a hizmet etmek, Sarıçamlıya hizmetkar olmak gayesi ile çıktığımız bu yolda bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şehir, farklı özellikler taşır. Bu şehir medeniyetin ve maneviyatın beşiğidir. Yalnız havası değil, insanı da yeterince sıcaktır. Sarıçamlı hemşerilerimiz ülkesini, vatanını, milletini sever, hakkı, hukuku, adaleti korur ve riayet eder. Bu nedenle Sarıçam hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz millete hizmet etme felsefesini benimseyen bir partiyiz. Yaptığımız her işte mutlaka önce millet, önce hizmet vardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “Daima Millet, Daima Hizmet diyorum. AK Parti yalnızca Türkiye’ye değil, bütün dünya mazlumlarına büyük bir güçle hizmet ediyor, ülkemiz her geçen gün gelişiyor, büyüyor, güzelleşiyor. Bir önceki dönem ara verilen AK Hizmetlerden Sarıçam halkımızın sonuna kadar faydalanma zamanı gelmiştir. Bizim siyaset anlayışımızda ‘Halka Hizmet Hak’ka Hizmettir’ anlayışı var. Bizim siyasetimizde ve sloganımızda ‘Daima Hizmet, Daima Millet’ var. Bizim her yaptığımız işte mutlaka hizmet, millet ve en önemlisi Allah’ın rızası var. Biz bu felsefeyi benimsiyoruz ve bu sebeple ‘Gönüllerin Fethine Talibiz’.

Elbette ki bu yola çıkarken önce Rabbime, sonra siz kardeşlerime ve de kendime güvenerek yola çıktım. Çünkü ben belediyeciliği meslek edinmiş bir kardeşinizim. Belediyenin bir çok kademelerinde hizmette bulundum. Bu yüzden bugün, bilgi, tecrübe ve başarının ödüllendirildiği bir yerdeyim, yani AK Parti’deyim.
Ben de önce parti büyüklerimizin teveccühü, sonra siz hemşerilerimin destekleriyle göreve geldiğim takdirde Sarıçam’ı AK Parti Belediyeciliği ile yeniden buluşturup, ekibimizle birlikte halkımızın taleplerini dikkate alarak ilçemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için her türlü çalışmayı yapacağız. Bunun için Sarıçam’ın röntgenini  çektik, projelerimizi hazırladık. Takdiri İlahi’nin bizim adımıza tecelli etmesini bekliyoruz.
AK Parti olarak en büyük şansımız, belediyeciliği çok iyi bilen bir genel başkana sahip olmamızdır. Sayın Cumhurbaşkanımız, tüm aday adayı arkadaşlarımız tarafından belediyecilik anlayışında örnek alınacak bir isimdir. Sayın cumhurbaşkanımız sayesinde Türkiye’de birçok reformlar gerçekleşirken belediyecilik anlamında da son derece modern bir belediyecilik anlayışı doğdu. Yani AK Parti Belediyeciliği doğdu.
Sarıçam özelinde Adana’mızın AK Belediyecilikten mahrum kalmaması adına gücümüzün yettiği kadar hizmet etmeye devam edeceğimizi bildirir, partili partisiz destek veren herkese şükranlarımı sunarım.”