Süleyman Gönül iddialı geliyor

AK Parti'nin Sarıçam ilçesinde devrim nitelikli hizmetleriyle tarihe geçeceğini belirten Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gönül, mevcut belediyenin ilçede bıraktığı olumsuz tahribatları da kapatarak AK Belediyecilik ile ilçeyi yeniden kalkındıracaklarını söyledi.

AK Parti’nin Sarıçam ilçesinde devrim nitelikli hizmetleriyle tarihe geçeceğini belirten Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gönül, mevcut belediyenin ilçede bıraktığı olumsuz tahribatları da kapatarak AK Belediyecilik ile ilçeyi yeniden kalkındıracaklarını söyledi.
KAZANAN AK PARTİ OLACAKTIR
Gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Gönül, Sarıçam Belediyesi’ndeki görevinden seçim nedeniyle istifa ederek siyaset yaptığını ve aday adayı olduğunu belirtip ‘Bu şehrin emin ellere teslim edilmesi gerekiyor. Birbirinden kıymetli başkan aday adayı arkadaşımız ile hizmet yarışına çıktık. Partimizin alacağı karar doğrultusunda yekvücut olup Sarıçam’da kenetleneceğiz. Ben seçim çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. İnşallah Sarıçam kazanacak, Sarıçamlı kazanacaktır’ dedi ve AK Partili olarak Sarıçam’da yapacağı hizmetleri de önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağının müjdesini verdi.