Suriye'de Ne İşimiz Var?

Çukurova Barış Gazetesi Köşe Yazarı Kurtuluş Kılınç son yazısında Bahar Kalkanı Harekatı'na vurgu yaparak 'Suriye'de Ne İşimiz Var? diye sordu.

Pazartesi ve perşembe günleri yayınlanan yazıları ilgi ile takip edilen Çukurova Barış Gazetesi Köşe Yazarı Kurtuluş Kılınç yine çok konuşulak bir yazıya imza attı.

Son günlerde bir kısım vatandaşın bir soruya ve bir cümleye çok vurgu yaptığını va bazı kesimlerin de bunu bilinçli bir şekilde çarpıtarak kullandığını ifade eden Kılınç yazısının ilk bölümünü Bahar Kalkanı Harekatı ve sonrasındaki gelişmelere ayırdı.
Kurtuluş Kılınç yazısının ikinci bölümündeyse 36 şehit verdiğimiz olayın ardından sınır kapılarının açılmasıyla ilgili alınan kararı da değerlendirdi.

Kılınç'ın köşe yazılarının en çok okunan bölümleri olan üçüncü ve dördüncü bölümlerinde de yine tek cümleyle çok şey anlatması dikkat çekiyor.

Kurtuluş Kılınç'ın 'Suriye'de Ne İşimiz Var?' başlıklı köşe yazısını okumak için tıklayınız;

Suriye'de Ne İşimiz Var?

kurtuluş kılınç suriye'de ne işimiz var idlib suiye köşe yazısı adana erdoğan esed esad ebabil adanaspor adana demirspor recep tayyip erdoğan ab sınır kapıları mülteci suriyeli afgan