Tamam mı? Devam mı?

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Adanaspor bu akşam Ümraniyespor karşısında çok önemli bir maça çıkıyor. Turuncu-beyazlılar alacakları galibiyetle ligde kalma yolunda umutlarını sürdürecek, olası yenilgi veya beraberlik halinde tamam diyecek.

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor bu akşam Ümraniyespor karşısında çok önemli bir maça çıkıyor. Turuncu-beyazlılar alacakları galibiyetle ligde kalma yolunda umutlarını sürdürecek, olası yenilgi veya beraberlik halinde tamam diyecek.
Turuncu-beyazlılar bu akşam sahasında yapacağı Ümraniyespor maçı hazırlığını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Ümraniyespor maçının taktiği üzerinde duruldu.
Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Dereli ve Keleş sahada
Bu arada, kart cezaları nedeniyle Altay maçında yer almayan Ahmet Dereli ve Eren Keleş, bu akşam yapılacak Ümraniyespor maçında takımdaki yerlerini alabilecek.
HAKEM YİĞİT ARSLAN
Öte yanda, 5 Ocak Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Hüseyin Aylak ile Burak Cansız yapacak.