Tamer Dağlı, gençlerle buluştu

AK Parti MKYK üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı Adana Valiliği'nin Koordinasyonunda yürütülen Güney Adana Kalkınma Programı 'İçimizden Biri Projesi' kapsamında Yüreğir Kültür Merkezinde öğrencilerle buluştu. Dağlı çocuklara öğrencilik yıllarında yaşadıklarını anlatırken başarılı olmanın sırlarını da paylaştı.

Gençlerle yakından ilgilenen Dağlı "oku, düşün,neticelendir'' kavramları çok önemli bunları uygularsanız hayatınıada hep başarılı olursunuz. Muhakkak bir hedefiniz olmalı ve o hedef üzerine yoğunlaşıp hedefe doğru ilerlemelisiniz. Teknolojiyi yakından takip edin. Gününüzü sosyal medyada zaman harcayarak geçirmeyin. Zaman bir insanın en kıymetli hazinesidir. Sizler bu ülkenin geleceği olan gençlersiniz. Hayatınızı hep bir şeyler öğrenek, kitap okuyarak araştırmalar yaparak geçirin. Geleceğe adım ataken temeliniz sağlam olsun. Her zaman bilgiye aç olun." diye konuştu.
Yaklaşık üç saat süren program sonrasında öğrenciler Tamer Dağlı'ya sorularını da ilettiler. Keyifle geçen program sonunda  Dağlı öğrencileri Adanademirspor maçına davet etti.Gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ileten öğrenciler ise Dağlı'ya yoğun ilgi gösterdiler.