Tamer Dağlı, ''Milletin kararı (Cumhur İttifakı)''

AK Parti Adana Milletvekili Dağlı, 31 Mart yerel seçimleri üzerine görüşlerini dile getirdi

Türkiye’de istikrarın sürmesi ve ülkeye yönelik her türlü oluşabilecek beka sorunları karşısında ayakta durmayı görev sayan AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden iktidar olan ve halkın güvenini kazanan ittifak olacağını kaydeden AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, ‘Bu halk en doğru kararı verir. Doğru kararın sonucu da Cumhur İttifakı’nın yerelde iktidarı olacaktır’ dedi.
SANDIKTAN CUMHUR İTTİFAKI ÇIKACAK
Adana’da başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelere talip olan genç, dinamik, siyaseten halkın isteklerine yanıt verecek kadro ile sahada seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerinin altını çizen Adana Milletvekili Dağlı, ‘Asıl olan milletin kararıdır. Siz tercihlerle seçmenin önüne gidersiniz. Onların içerisinden çıkan insanlarla yönetmeye talip olursunuz. Son kararı millet verir. Milletin aklı ile kimse alay edemez. Millet İttifakı denen zillet ittifakının hüsrana uğrayacağı gün yakındır. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam ve tüm ilçelerde Cumhur İttifakı’nın kadroları halkın teveccühünü kazanıp sandıktan çıkacaklardır’ ifadelerinde bulundu.
1 NİSAN ŞAKASI GİBİ…
AK Parti’nin sandık görevlileri çalışmasını en doğru yöntemle yapan siyasi parti olduğunu kaydeden AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, mahalle bazında nokta atış sayılacak, seçmene direk olarak ulaşan parti olduklarını ve Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı olan MHP ile koordineli olarak yapılan çalışmaların meyvelerini sandıkta alacaklarını kaydetti. Dağlı, 31 Mart seçimleri sonrasında baharın geleceğini bekleyen Millet İttifakı’nın önce 1 Nisan şakası gibi hayal kırıklığına uğrayıp bu milletten bir kez daha gerekli dersi alacaklarını söyledi. Dağlı, ‘Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarına bu millet kefildir’ dedi ve siyasi değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Tamer Dağlı