Tarık Temur CHP Kozan İlçeye talip

Adana'nın Kozan İlçesi'nde yıllardır aktif siyasetini CHP saflarında yapan Tarık Temur, CHP Kozan İlçe Başkanlığı görevine talip oldu.

Adana’nın Kozan İlçesi’nde yıllardır aktif siyasetini CHP saflarında yapan Tarık Temur, CHP Kozan İlçe Başkanlığı görevine talip oldu.
Kozan’ın sorunlarına çözüm odaklı başkanlık yapmak için yola çıkan ve Kozan’ın kişiselliğini bir kenara bırakarak CHP’de atılım yapmak için yola çıkan Tarık Temur, her kesime hitap edecek bir başkanlık yapmak istediğini ve Kozan’ın kalkınması adına da güç birliği içinde olacak bir ilçe başkanı olacağının altını çizdi. Partinin her kademesinde görev yapan ve son olarak meclis üyesi adaylığı da olan Temur, bugüne kadar CHP’den başkaca bir partide olmadığını ve tüm enerjisini ilçe başkanı olarak Kozan’a ve CHP’ye harcayacağını ifade etti.
Temur, ilçe başkanlığı yarışına çıkarak hizmet etmekten onur duyacağı CHP’li ve Kozanlı kardeşlerine bir hatırlatmada bulunup ‘Bayrak yarışındayız ve CHP’yi daha üst noktalara taşımak adına bütün gayretimle hizmet vereceğim’ dedi.