Taşın altına elimizi koyalım

Eğitim ve öğretim sezonunun açılmasına sayılı günler kala gazetemizi beraberinde Başkan Yardımcısı Süleyman Samsa ile birlikte ziyaret eden Memur Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, eğitim konusunda yaşanan sıkıntıları çözmek adına sendika olarak çalışmalar başlattığının altını çizdi ve top yekûn herkesin taşın altına eline koyarak sorumluluk üstlenmeleri gerektiğini söyledi

Eğitim ve öğretim sezonunun açılmasına sayılı günler kala gazetemizi beraberinde Başkan Yardımcısı Süleyman Samsa ile birlikte ziyaret eden Memur Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, eğitim konusunda yaşanan sıkıntıları çözmek adına sendika olarak çalışmalar başlattığının altını çizdi ve top yekûn herkesin taşın altına eline koyarak sorumluluk üstlenmeleri gerektiğini söyledi.
OKUL İDARESİNE YÜKLENİLMESİN
Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm sorumluluğu okul idarecilere yüklemiş olmalarının sadece okul idarelerine yük getirdiğini ve bunun altından da idarecilerin tek başına sorunun altından kalkmak adına yeterli olamayacaklarına vurgu yapan İl Başkanı Sezer, ‘Okullarımızda temizlik ve hijyen sorunumuz var. Güvenlik sorunumuz var. Bunları aşmak için geçtiğimi yıllarda İŞKUR ile iş birliği yapılmıştı ancak bu sene henüz bu da gerçekleşmiş değil. İl Milli Eğitim Müdürlerinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin, okul idaresinin sorumlulukları net olarak belirlenmeli.” dedi.