Taşlar yerine oturacak

Makamında ziyaret ettiğimiz Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir'den önemli açıklamalar.

Mahmut Çelikcan sonrasında Yüreğir’de Cumhur İttifakı’nın adayı olarak yarışa girerek seçim kazanan Av. Fatih Kocaispir, halka karşı olan sorumluluklarının idraki içinde ve belediyenin de mali bütçesinin imkânları dâhilinde tüm Yüreğirliler’i dinleyerek onların sorunlarını çözmek için halkın emaneti olan koltuğu onlara hizmet olarak vermek adına işgal ettiğini söyledi. Kocaispir, makamların gelip geçici olduğunu bilerek önemli olanın Yüreğirliler’in sevgisini, takdirini ve hayır dualarını kazanmak olduğunu vurguladı. Yerel basının da önemine vurgu yapan Kocaispir, imkanları dahilinde yerel basının yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.
HALKIMIZ İLE BİRLİKTE BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ
Belediyenin hizmetlerinin aksamadan sürdüğünü işaret eden Başkan Fatih Kocaispir, seçmenin beklentilerini sahada görerek yaşayan birisi olarak siyasetten uzak, toplumu kucaklayan bir anlayış ile belediye başkanlığı yapacağının altını çizdi. Hizmetlerin yapılabilmesi içinde mali kaynaklara ihtiyaç olduğunu kaydeden Kocaispir, ‘Yüreğir’e kalıcı eserler bırakmak arzusundayız. Halkımızın öncelikli sorunlarını biliyoruz. Her gün halkımız ile diyalogumuzu koparmadan onlarla birlikte bu şehrin sorunlarının altından kalkacağız. Biliyorum ki bu uzun yolda onlar da bana destek verecekler. Taşlar yerine oturmaya başladı. Belediyeyi tanıyarak, her konuda sıkıntı oluşmadan sorunları çözerek hizmet etmek adına buradayım’ dedi.
YÜREĞİR’İN SINIRLARI GENİŞ AMA KALPLERİMİZ BİRDİR
Yüreğir Belediyesi’nin sınırlarının ve hizmet alanına giren bölgenin oldukça geniş olduğunu da belirten Başkan Fatih Kocaispir, belediye personelleri arasında liyakat, başarı, hizmette süre ve sınır tanımayan kişiler arasından yeniden yapılanma ile halkına hizmet edecek isimlerle yol arkadaşlığı yapacağını da kaydederek ‘Yüreğir diğer ilçelerimizden tamamen farklı bir yapıya sahiptir. Sınırlarımız geniştir ama kalplerimiz birdir, birbirine yakındır. Tüm mahalleleri dolaşıyorum. Ramazan ayında onlarla birlikte oluyor, nasıl bir Yüreğir düşlediklerine ait önerilerini alıyorum, düşüncelerini değerlendiriyorum. Bizlerin göremediği eksiklikleri de tespit ediyor, anında müdahil oluyoruz. Tüm belediye personellerimiz de başkanının hızına ulaşarak çalışacak. Temel ilkemiz budur’ ifadelerini kullandı.