Tecrübelerimizi Sarıçam'ın yararına kullanacağız

Başkanlık makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ konuştu.

İkinci dönem Sarıçam Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Bilal Uludağ ilk 5 yıllık dönemde edindikleri tecrübelerin ışığında artan bir hızla hizmet edebilmek adına mesai harcayacaklarının altını çizdi ve “tecrübelerimizi Sarıçam’ın yararına kullanacağız” dedi.
SARIÇAMLI İNSANLARIN HASSASİYETLERİ VAR
Temel ilkelerinin hiçbir hizmetin yarıda kalmaması olduğunu ısrarla belirterek altını çizen Başkan Bilal Uludağ, Cumhur İttifakı’nın Sarıçam’ın kaderini değiştirecek hizmetlere imza atacağını söyledi. Halkın güvenini kazanarak ikinci kez başkan seçilmenin kendi sırtına ağır yükler yüklediğini bildiğini belirten Başkan Uludağ, ‘Sarıçam’ın geleceğini planlıyoruz. Sarıçamlı insanların bu kentte yaşadıklarının, Seyhan ve Çukurova gibi ilçelerden farklı olmadıklarının, onlarında tıpkı diğer ilçeler gibi güzel hizmetler alabilmesi adına insanca yaşam koşullarının sağlandığı bir ilçede yaşamalarının temel ilkemiz olduğunu biliyorum. İlçenin kendimize ait elbette hassasiyetleri var. Bunu da unutmadan hizmet üreteceğiz’ dedi.
ÖNCELİK HALKIN İSTEKLERİNE GÖRE HİZMET ETMEK
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gönül belediyeciliğinin tüm ilkelerine bağlı kalarak Sarıçam’ın önceliklerini de bilerek hareket ettiklerini vurguladı. Uludağ, seçim döneminde halkın isteklerini bir şekilde görerek öncelikleri arasındaki sıralamalarının da buna göre sıralandığını söyledi ve Sarıçamlılar’a şu mesajı verdi. ‘Ben halkımı biliyorum, halkım beni biliyor. Bize güvendiler, inandılar ve emaneti de bize verdiler. Onların emaneti olan oylar ile yine onların isteklerine göre hizmet etme şerefine erişeceğiz. Belediyenin mali kaynaklarını da gözeterek başarılı bir döneme imza vurmak istiyoruz. Yerel basınla da iyi diyalog içinde olarak hizmetlerimizin kamuoyuna duyurulmasında yardımlarını bekleyeceğiz’