Tehlike çanları erken çalmaya başladı

Spor Toto 1. Lig'de sahasında ligin yeni takımlarından AFJET Afyonspor'a 2-0 yenilen ve oynadığı futbolla taraftarın büyük tepkisini çeken Adanaspor'da kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Ligin ilk 3 haftasında sadece bir puan toplayan Adanaspor'da tehlike çanları erkenden çalmaya başladı.

Spor Toto 1. Lig’de sahasında ligin yeni takımlarından AFJET Afyonspor’a 2-0 yenilen ve oynadığı futbolla taraftarın büyük tepkisini çeken Adanaspor’da kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Ligin ilk 3 haftasında sadece bir puan toplayan Adanaspor’da tehlike çanları erkenden çalmaya başladı.
AFJET Afyonspor maçında sahaya camianın üzerindeki karabulutları dağıtmak üzere mutlak galibiyet parolasıyla çıkan turuncu-beyazlılar amacına ulaşamadı. 90 dakika boyunca sahada ne yaptıkları belli olmayan turuncu-beyazlı futbolculara, karşılaşmayı izlemeye gelen bir avuç taraftarda yenilen gollerin ardından büyük tepki gösterdi.
Sahadan yenilgiyle ayrılan turuncu-beyazlıların, kötü futbolu ileriki haftalar içinde umut vermezken, Başkan Bayram Akgül ve yöneticilerin biran önce takıma el atarak istenilen transferleri yapması istendi.
ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI GİBİ
Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, rahat bir pozisyonda öne geçememelerinin ardından talihsizlikler yaşadıklarını söyledi. Arslan, ‘’Eren o golü atsaydı ondan sonra daha rahat gidecektik belki. Eren orada yanlış bir tercih kullandı. Aynı Eren bizim kalemizde yanlış tercih kullandı. Öne geçeceğimiz maçta geriye düştük’’ dedi.
‘’Kadro olarak eksikliğimiz var’’ diyen Arslan, şöyle konuştu:
‘’7 oyuncumuz bizimle değil. 2 kadro dışı oyuncumuz var toplamda 9 oyuncu eksik. Devre arası Berkan, Göksu değişikliği düşündüm. Hatta hayata geçirecektim. Ama sağ önümüz yok, sol önümüz yok, santraforda eksiğimiz olursa, Göksu'yu ilerleyen dakikalarda ihtiyaç olursa alacaktık. 46. dakika Berkan’ın pozisyonuna kırmızı geldi. 1 dakika geçmeden ikinci gol geldi. Biz oyuna müdahale edemedin, oyuncu değiştirirken gol yedik. Zincirleme trafik kazası gibi bir akşam oldu. Tabii ki üzgünüz.’’
 

Adanaspor tehlike çan