Tehlike kapıyı çaldı

Balıkesirspor Baltok'a sahasında yenilmesinin ardından son 4 haftayı puansız kapatan Adanaspor alt sıralara demir attı. Küme düşme tehlikesinin kapıyı çalmasına rağmen futbolcuların vurdumduymaz futbolu kendilerini desteklemeye gelen bir avuç taraftara saç baş yolduruyor.

Balıkesirspor Baltok’a sahasında yenilmesinin ardından son 4 haftayı puansız kapatan Adanaspor alt sıralara demir attı. Küme düşme tehlikesinin kapıyı çalmasına rağmen futbolcuların vurdumduymaz futbolu kendilerini desteklemeye gelen bir avuç taraftara saç baş yolduruyor.
Balıkesirspor Baltok karşısında 3 haftalık kötü gidişe ‘’dur’’ diyebilmek için sahaya çıkan turuncu-beyazlı futbolcuların, bunu başaramayacakları karşılaşmanın daha ilk dakikalarında belli oldu. Ne yaptıklarını bilmeyen turuncu-beyazlılar karşısında rakip takım futbolcuları adeta gol kaçırma yarışına girdi. Ellerini kollarını sallayarak Adanaspor ceza sahasına giren Balıkesirsporlu futbolcular beceriksizlikte birbirleriyle yarıştılar. Allah’tan beceriksizlerdi yoksa skor çok farklı olurdu.
Rakip takım atakları dalga dalga gelirken Adanasporlu futbolcular ise adeta uyudular. Bir tek Gökhan Süzen ayakta durmaya çalıştı. Adanaspor’un tek tehlikeli pozisyonu Magaye’nin kaleci ile karşı karşıya kalıpta değerlendiremediği pozisyondu.
Küme düşme tehlikesinin kapıyı çalmasına rağmen futbolcuların vurdumduymaz futbolu kendilerini desteklemeye gelen bir avuç taraftara saç baş yoldurdu. Maçın son dakikalarında Burak Çalık’ın oyuna girer girmez attığı golle sahadan yenin ayrılan ve bu yenilgiyle son 4 haftayı puansız kapatan Adanaspor’da tehlike iyiden iyiye kapıyı çalmaya başladı.
Herkesin merak ettiği futbolcuların bu tehlikenin ne zaman farkına varacakları. Umarız farkına varırlar aksi taktirde kendilerini bir alt ligde bulabilirler.
ARIN, ‘’ÇOK ÜZGÜNÜZ’’
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın,  karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Geldiğimiz bir hafta içinde ekip olarak takımımızın kaybettiği mental anlamdaki bozukluğu atmaya çalışıyoruz. Arka arkaya 2 maç oynadık. 2 maçın kaybı bizim takımı istemediğimiz yere getirdi.’’ Dedi. Arın, şöyle konuştu:
‘’Şu anda alt taraftaki takımla aramızdaki fark 3 puana düştü. Sezon başı planlaması ve şimdiki arasına baktığımızda korkunç bir ters orantı var. Bugünkü maçı çok istedik. Fakat sahadaki görüntümüz öyle değildi. İlk yarıda sahada çok organize, oyunda bizi etkisiz hale getiren, topu aldığında etkili çıkan bir Balıkesirspor Baltok vardı. İkinci yarı dengeledik. Ama skor bir anlık konsantrasyon eksikliğinden oyuna yeni giren oyuncunun oyunu sonlandırmasıyla skoru belirlemiştir. Kaybettik, çok üzgünüz bulunduğumuz durumdan dolayı.’’
Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları başladı
Bu arada, Adanaspor, 17 Mart Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Osman Yereşen Tesisleri’nde Gençlik Gelişim Sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 13.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.
Balıkesirspor Baltok karşılaşmasında ilk 11’de oynayan oyuncular yenilenme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda oyun oynadılar. Antrenman bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladı. 

Adanaspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.