Tek sorun gol atamamak

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, son iki haftadır galip gelemiyor. Lige 2-0'lık Balıkesirspor galibiyeti ile başlayan mavi-lacivertliler son 2 haftayı golsüz beraberliklerle tamamladı. Ligin tek gol yemeyen takımı olan Adana Demirspor, aynı zamanda ligin en az gol atan takımı.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, son iki haftadır galip gelemiyor. Lige 2-0’lık Balıkesirspor galibiyeti ile başlayan mavi-lacivertliler son 2 haftayı golsüz beraberliklerle tamamladı. Ligin tek gol yemeyen takımı olan Adana Demirspor, aynı zamanda ligin en az gol atan takımı.
Adana Demirspor mutlak galibiyet için çıktığı Keçiörengücü karşısında amacına ulaşamadı. Sahasındaki maçta rakibi ile golsüz berabere kalan mavi-lacivertliler son iki haftada fileleri havalandıramadı. Defansta sorunu olmayan ve ligin gol yemeyen tek takımı olan Adana Demirspor, buna karşın ligin de en az gol atan takımı durumunda. Teknik Direktör Ümit Özat da Keçiörengücü maçı sonrası öndeki beceriksizliklerinden yakındı.
Özat, Keçiörengücü maçı sonrası yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
‘’Ligin tek gol yemeyen ancak en az gol atan takımıyız. Eksiğimizin ne olduğunu herkes görüyor. İlk yarı net pozisyonlarımız vardı ancak golü bulamadık. İlk 3 maçta seyircisiz oynadık. Bunun için oyuncularıma bir şey diyemiyorum ancak ön bölümdeki etkisizliğimiz devam ediyor. Hal böyle olunca zaman aman sıkıntı yaşamamız gayet normal diye düşünüyorum. Umarım önümüzdeki haftalarda bu sıkıntıyı atlatacağız.’’