Tercih edilen eğitimin adı 'Doğa Koleji'

Adana'da eğitimdeki katile ve başarı oranı ile saygın bir kuruluş olan İTÜ Eta Vakfı çatısı altında ülke genelinde eğitim hizmeti veren Doğa Koleji'nde yüz yüze eğitim başladı. Kampus Müdürü Hacı Abdullah Kekilli, gelecek nesillere başarılı öğrenciler yetiştirerek eğitimde tercih edilen okul olmanın da gururunu her daim yaşadıklarını belirtti.

Adana’da eğitimdeki katile ve başarı oranı ile saygın bir kuruluş olan İTÜ Eta Vakfı çatısı altında ülke genelinde eğitim hizmeti veren Doğa Koleji’nde yüz yüze eğitim başladı. Kampus Müdürü Hacı Abdullah Kekilli, gelecek nesillere başarılı öğrenciler yetiştirerek eğitimde tercih edilen okul olmanın da gururunu her daim yaşadıklarını belirtti.
DİĞERLERİNDEN AYIRAN FARK
Pandemi sürecinin eğitim üzerine etkilerini görüşme imkânı bulduğumuz Doğa Koleji’nin Adana Kampus Müdürü Kekilli, “Yeni nesil eğitim” felsefesi ile geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri yetiştirdiklerini söyledi. Yüksek standarttaki kaliteli eğitim sunmayı kendilerine şiar edindiklerini belirten Kekilli, “Doğa Koleji’ni değer kurumlardan ayıran en önemli özellik eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Doğa Koleji’nin tüm Türkiye’de etkileyici mimari ve donanıma sahip olması da ayrıcalık olarak ortaya çıkıyor.