Teslim olmayacağız

CHP Adana eski Milletvekili Turgay Develi parti genel merkezini topa tuttu

CHP Adana eski Milletvekili Turgay Develi, AK Parti karşısında 17 yılda bir kez olsun üstünlük sağlayamayan CHP yönetimini eleştirip ‘Yenilen CHP değil, onun teslim olduğu neoliberal iradesidir’ dedi. Develi, mücadelelerinin devam edeceğini ve teslim olmayacaklarını ifade etti.
BİR AVUÇ DELEGE YAZICISI
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan eski Milletvekili Develi, CHP’nin politik çizgisinin sorgulanmasına işaret edip “17 yıldır CHP, Ak Parti karşısında yenilgi alıyor. Asıl kaybeden AK Parti ile iktidarda yer alan neolibarizmi CHP’nin politik çizgisi haline getiren parti yönetimidir. Bu gidiş değişmez ise, değiştirilmez ise, bir avuç delege yazıcısının dışında CHP’de kimin koltukta oturduğunun önemi yok” açıklamasında bulundu.
HALKIN VİCDANINA TESLİM EDİYORUM
Eski Milletvekili Turgay Develi, CHP’nin parti yönetiminin kendisini sorgulaması gerektiğine değindi ve şunları söyledi. “CHP kendini yenilemeli, sorgulamalıdır. Politik çizgisini gözden geçirmelidir. Bu anlayış CHP’nin kötü gidişatını hızlandırır. Bu şekilde davranan yönetimden kurtulmanın arayışı içinde olunmalıdır. Sizi bugün halkın vicdanına teslim ediyorum. Ancak biz teslim olmayacağız. Mücadelemiz sürecektir. Bu partiyi daha fazla yıpratmayı başaramayacaksınız”