TOKİ Aksantaş'ta FETÖ izleri mi?

TOKİ idaresi tarafından yaptırılan Aksantaş Fabrikası'nın eski hizmet binasında yer alan konutlara verilen isimlerin F.G olarak başlaması nedeniyle konut sakinleri rahatsızlıklarını dile getirip 'Bu isim kısaltmaları FETÖ Terör Örgütü'nün hain elebaşı olan Fetullah Gülen'in isminin kısaltması mı? Eğer böyle ise çok vahim. Değil ise de onu çağrıştırması nedeniyle bu konutların isimlerinin değiştirilmesini istiyoruz' dediler.

TOKİ idaresi tarafından yaptırılan Aksantaş Fabrikası’nın eski hizmet binasında yer alan konutlara verilen isimlerin F.G olarak başlaması nedeniyle konut sakinleri rahatsızlıklarını dile getirip ‘Bu isim kısaltmaları FETÖ Terör Örgütü’nün hain elebaşı olan Fetullah Gülen’in isminin kısaltması mı? Eğer böyle ise çok vahim. Değil ise de onu çağrıştırması nedeniyle bu konutların isimlerinin değiştirilmesini istiyoruz’ dediler.
DEĞİŞTİRİN, SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUR
Adrese dayalı nüfus sistemi başta olmak üzere tüm numarataj işlemlerinde FG diyerek başlayan konut isimlerinin değiştirilmesini isteyen TOKİ Aksantaş Konutları sakinleri ‘yetkililerden ricamız konutlarımızın isimlerini başka bir harf ile veya isimle değiştirmeleridir. Katil elebaşının isimlerini anımsatan bu harflerin biran önce kaldırılmasını istiyoruz. Kim yetkili ise bu konuyu acilen düzeltsin. Ortadaki tedirginlikler de böylelikle kalkmış olur. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş Beyin bu konuya acil el atmasını istiyoruz’ dediler ve yetkilileri göreve davet ettiler.