TOKİ sakinlerinden Kocaispir'e teşekkür

Yüreğir TOKİ Aksantaş Toplu Konutları'nın bütün sorunlarını zamanında ve eksiksiz olarak çözen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir'e TOKİ sakinleri teşekkür ettiler. Belediye başkanı olarak Fatih Kocaispir'in bu olumlu yaklaşımının takdire şayan olduğunu kaydettiler.

Yüreğir TOKİ Aksantaş Toplu Konutları’nın bütün sorunlarını zamanında ve eksiksiz olarak çözen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’e TOKİ sakinleri teşekkür ettiler. Belediye başkanı olarak Fatih Kocaispir’in bu olumlu yaklaşımının takdire şayan olduğunu kaydettiler.
Yavuzlar Mahallesi’ndeki toplam 798 hanede 3 binin üzerinde insanın yaşadığı TOKİ Aksantaş’ın çevre düzenlemesi, dezenfekte çalışması, alt yapı ile ilgili tüm sorunları olmak üzere her konuda olumlu yaklaşıp mevsimin koşullarına göre hareket eden Yüreğir Belediyesi’nin tüm yetkililerine hane halkı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Partili partisiz ayırt etmeksizin davranışlarıyla her insanın isteğini zaman geçirmeden yerine getirmeyi kendisine ilke edinen Fatih Kocaispir’in bu davranışından dolayı mutlu olduklarını belirten TOKİ sakinleri, ‘Belediye başkanı olarak halkın içerisine girerek onlarla sohbet edebilecek kadar cana yakın olan başkanımıza bizlerde parti ayrımı yapmadan destek veriyoruz. Onun ve hizmetlerinin her daim arkasındayız. Yüreğir yıllar sonrasında böyle bir başkana kavuştuğu için mutludur” yorumunda bulundular.