Topa hükmetmemiz iyiydi

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ''Topa ne kadar sahip olursanız rakibi de o denli yormaya ve oyuna hükmetmeye başlıyorsunuz. Pas yapmak, topa hükmetmek iyiydi" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Emrah Bayraktar, ‘’Topa ne kadar sahip olursanız rakibi de o denli yormaya ve oyuna hükmetmeye başlıyorsunuz. Pas yapmak, topa hükmetmek iyiydi" dedi.
Turuncu-beyazlılar hafta sonu deplasmanda yapacakları Menemenspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Emrah Bayraktar, nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda Menemenspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
Teknik Direktör Bayraktar, 1-1 berabere kaldıkları Balıkesirspor maçında rakibin duran toplara vurmasına çok fazla izin verdiklerini söyledi.
"Çalışmamıza rağmen duran toplarda sürekli kafa vuruşlarını onlar yaptı ki bunlardan bir tanesi golle sonuçlandı’’diyen Bayraktar,  sevindirici tarafında ligde genelde 200 küsür pas ortalamasıyla oynamaları olduğunu ifade etti. Bayraktar, ‘’Topa ne kadar sahip olursanız rakibi de o denli yormaya ve oyuna hükmetmeye başlıyorsunuz. Pas yapmak, topa hükmetmek iyiydi’’ dedi.
Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.