Toplu taşıma araçlarında 'PİŞİYORUZ'

Adana'daki toplu taşıma araçlarında klima çalıştırmayan sürücülerin yüzünden insanlar resmen yanıyorlar, pişiyorlar. Özel Halk Otobüsleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerin klimalarını çalıştırmamakta direnen sürücüleri şikâyet eden Adanalılar, 'Ne yazık ki kimsenin şikâyetleri de dikkate aldığı yok' diyerek yetkililere çağrıda bulundular.

Adana’daki toplu taşıma araçlarında klima çalıştırmayan sürücülerin yüzünden insanlar resmen yanıyorlar, pişiyorlar. Özel Halk Otobüsleri ile Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin klimalarını çalıştırmamakta direnen sürücüleri şikâyet eden Adanalılar, ‘Ne yazık ki kimsenin şikâyetleri de dikkate aldığı yok’ diyerek yetkililere çağrıda bulundular.
 ZAM YAPTILAR AMA NAFİLE!
Klimaların açık olması halinde daha fazla akaryakıt tükettiklerini ve kazançlarının büyük bir bölümünü buraya aktardıklarını ifade eden sürücüler, klima yerine fan çalıştırıp seyahat eden yolculara ‘klima çalışıyor’ diyerek yanıt verip adeta alay ediyorlar. Büyükşehir Belediyesi’nin yetkililerinin ve Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin maalesef bu konuda konunun üzerine gitmeyerek olayı da geçiştirdikleri gözleniyor. Bu anlamda tüm yetkili birimleri göreve davet ediyoruz. Adanalı insanları sıcaklarda pişirmeyin! Dolmuş ücretlerine yapılan zamlardan sonra da klimaların çalıştırılmaması da Adanalıları çileden çıkarıyor.