Törenle avukatlığa adım attılar

Adana'da staj dönemlerini başarıyla tamamlayan avukatlar meslek yeminlerini ederek, cübbe giydikten sonra ruhsatlarını aldı.

Adana’da staj dönemlerini başarıyla tamamlayan avukatlar meslek yeminlerini ederek, cübbe giydikten sonra ruhsatlarını aldı.
 
Geniş katılımla yapılan törene, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal Tarkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Av. Timur Ortatepe,  Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç ile genç avukatların aileleri ve davetliler katıldı.
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada,  davetlileri, meslektaşlarını ve ruhsat alan genç avukatları selamlayarak sözlerine başladı.
“MUTLULUKLARI PAYLAŞACAĞIMIZ ÖZEL BİR GÜN”
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ruhsat törenlerinin unutulmayacağı bir an olması açsından önemsediklerini ifade ederek, “Uzun bir eğitim ve staj evresini başarıyla tamamladılar. Meslektaşlarımı, ailelerini ve bilgi ve deneyimlerini genç meslektaşlarımla paylaşan büro avukatlarımızı kutluyorum. Evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Umarım onların daha nice başarılarına hep birlikte ortak oluruz. Bugün baromuza kayıtlı 3 bin ve 565 stajyer avukatımızla büyük bir ailenin bir mensubusunuz. Bu mesleğin vakarına uygun davranmak hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Hepinizin başarılı birer Avukat olacağınıza inancım tamdır. Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarıma başarılı, uzun, kazançlı bir meslek hayatı diliyorum.”
 
Konuşmanın ardından Baro Başkanı Av. Veli küçük tarafından toplu halde yemin eda eden genç avukatlara cübbeleri giydirildi.

Avukat staj