Transferde nokta atışı yapacak

TFF 1. Lig'e şampiyonluğu hedefleye Adana Demirspor'da ara transfer çalışmaları başladı Mavi-lacivertliler, nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendirecek

TFF 1. Lig’e şampiyonluğu hedefleye Adana Demirspor’da ara transfer çalışmaları başladı Mavi-lacivertliler, nokta transferler yaparak kadrosunu güçlendirecek.
 
Mavi-lacivertliler Menemenspor galibiyetiyle ligin ilk yarısını topladığı 31 puanla tamamladı. Mavi-lacivertliler ligin ilk yarısında 9 galibiyet alırken, 4 yenilgi ile 4 beraberlik aldı. Rakip fileleri 30 kez havalandıran mavi-lacivertliler, kendi ağlarında ise 16 gol gördü.
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, ligin ilk yarısında 34 puan hedeflediklerini ancak bunu beklemedikleri bir mağlubiyet nedeniyle başaramadıklarını söyledi.
- "Nokta transferlerimiz olacak" 
Ara transferde takımdan ayrılacak oyuncuların olacağını belirten Dumlupıar, ‘’Bize katkı sağlayacak, Adana Demirspor markası altında forması için savaşan, mücadele eden ve bizi şampiyonluğa götürecek 'nokta' transferlerimiz olacak. Başkanımız çok titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. Zaten zengin bir kadromuz var. Bizi direkt hedefe götürecek 'nokta' birkaç oyuncu transfer edeceğiz’’ dedi.
YÖNETİCİLERE HAK MAHRUMİYETİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), yöneticiler Ekrem İnaltekin ve Şentürk Çalık'a 75'er gün hak mahrumiyeti cezası ile 15'er bin lira para cezası verdi.

Cüneyt Dumlupınar Adana Demirspor