Turan ve ekibine takdir

AK Parti Yüreğir İlçe kongre süreci delege seçimleriyle başladı. Şölen havasında geçen delege seçimlerinde davullar çalındı, halaylar çekildi. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan delege seçimlerine partililer yoğun ilgi gösterdi. Partililer, Yaşar Turan ve yönetimini uzun süre ayakta alkışladı.

AK Parti Yüreğir İlçe kongre süreci delege seçimleriyle başladı. Şölen havasında geçen delege seçimlerinde davullar çalındı, halaylar çekildi. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan delege seçimlerine partililer yoğun ilgi gösterdi. Partililer, Yaşar Turan ve yönetimini uzun süre ayakta alkışladı.

DAVA ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM
“Salonu tıka basa dolduran siz kıymetli partililerimizle gurur duyuyorum “diyen AK parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, “Ak Parti ailemizi büyütecek saflarımızı hem geniş hem de daha sıklaştıracağız. Kimseler saf dışı kalmayacak, ahde vefa asla unutulmayacak. Bu gün 400 delegemizi seçiyoruz. Seçilen delegeler daha sonra ilçemizde başkanı seçecek ve partimizi 2023 hedeflerine taşıyacak dava arkadaşlarımızdır. Yüreğir İlçe başkanımız ve teşkilatımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Biz bu gün burada bir prosedürü gerçekleştirmiyoruz, mazlumların hakkını gözeten, vatansever, hakkı ve hakkaniyeti bilen Ak kadroları seçiyoruz. Sizlerin gözlerindeki pırıltı bizleri mutlu ediyor, çalışma azmimizi yükseltiyor” şeklinde konuştu.