Turizm Haftası başladı

Adanalı turizmciler 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunup saygı duruşunda bulundular. Turizmciler, ardından Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Adana’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 43’üncü Turizm Haftası etkinlikleri Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.
Atatürk Parkı’ndaki törene İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, TÜRSAB Adana BTK Başkanı Murat Şirin, ÇUKTOB Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Çukurova SKAL Başkanı Meltem Gezmez Özdemir ve turizmciler katıldı.  Turizmciler,  buradaki  törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.
Turizmciler daha sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.  Ziyaret esnasında açıklama yapan Vali Demirtaş, Adana’nın turizm sektöründe çıtasının yükseltilmesinin önem taşıdığını ve Adana’nın tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini tüm dünyanın tanıması için ellerinden geleni yapmaya daima hazır olduklarını söyleyerek ziyaretçilerinin Turizm Haftası’nı kutladı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari tarafından Vali Demirtaş’a hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verilmesinin ardından ziyaret son buldu.