Türk Ocakları'ndan Azerbaycan'a destek

Adana Türk Ocakları Azerbaycan'a saldıran Ermenistan'ı kınayarak 'Azerbaycan'ın savunmadan saldırıya geçmesinin zamanı gelmiştir' dedi.

Adana Türk Ocakları Azerbaycan’a saldıran Ermenistan’ı kınayarak ‘Azerbaycan’ın savunmadan saldırıya geçmesinin zamanı gelmiştir’ dedi.
Başkan Ömer Volkan Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri dün dernek binasında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Çiçek burada yaptığı konuşmada ‘Cani Ermenistan’ın Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan’ı ve Başbakanı Nikol Paşinyan’ı 28 yıldır sürdürdükleri işgale son vererek kadim Türk topraklarından çekilmeye ve derhal istifaya davet ediyoruz. Ermenistan saldırılarına tepki olarak da ülkemize kaçak yollarla giren 100 bin Ermenin acilen sırı dışı edilmesi gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti için Azerbaycan’ın önemini Ulu Önder Atatürk’ün “Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimizdir; kederi bizim kederimizdir” sözüyle ifade etmek yerinde olacaktır. Bugün Azerbaycan ve Türkiye olarak “İki devlet bir millet” anlayışıyla tüm dünyaya ilan ediyoruz ki; Karabağ Türk’tür, Türk kalacaktır” dedi.