Türkiye'de değişim şart

Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun gazetemizi ziyaret etti

İktidarın ve paydaşlarının bugün ülkede düşmüş olduğu durumu halkın çok iyi tahlil ederek DEVA Partisi’ne büyük bir ilgiyle sahip çıkıldığının altını çizen DEVA Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, “Türkiye’de değişim şart oldu. Bütün sıkıntıları yaşayan bu halk artık altından kalkamaz bir duruma düşünce değişimi de DEVA Partisi ile yapacağına inanıyor. Partimize her geçen gün ilgi artıyor” dedi.
BİZ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ
Beraberinde Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı olmak üzere parti yöneticileriyle birlikte bir ziyarette gerçekleştiren Başdanışman Ramiz Ongun, Adana’nın Karaisalı ve Feke ilçe başkanlıklarının yakın bir tarihte örgütlenerek atamalarının gerçekleşeceğini söyledi. Ongun, Genel Başkan Ali Babacan’ın siyasetteki kararlı duruşu ile her geçen gün halkın ilgisini çeken, güvenine layık olan bir lider durumuna geldiğini kaydederek ‘Bu ülkenin kurtuluş reçetesini DEVA Partisi’nin kadroları yazacaktır. Sahadan aldığımız tepkiler ve dönüşümler bunun işaretidir. Biz güçlenerek geliyoruz” dedi.
KENDİ LİSTEMİZLE SEÇİMLERE GİDECEĞİZ
Genel Başkan Başdanışmanı Ramiz Ongun, AK Parti iktidarının yorgunluk içinde tutarsız uygulamalara imza atarak halkın desteğini her geçen gün kaybettiğini yaşayarak gördüklerini ifade ederek “Tarih her zaman cesurları yazar. Bizim kadrolarımız cesur politika yaparak halkın sıkıntılarını her zeminde dile getirip aynı zamanda da çözüm önerilerini ortaya koyuyor. Bugün ülkemiz maalesef çok kötü yönetiliyor. İnsanların üzerinde bir korku düzeni oluşturulmuş. Korku bulaşıcıdır ama cesarette bulaşıcıdır. Halkımızdaki cesaretin geleceği nokta bu iktidardan kurtulmak noktasında olacaktır. Biz seçimlerde kendi amblemimizle yerimizi alıp başka partinin listesinden seçimlere gitmeyeceğiz” dedi.