Türkiye Şampiyonun ismi yaşatılacak

Bu yıl yapılan TYT ve AYT alanlarındaki üniversite giriş sınavlarında Türkiye birinci olan Kozan Fen Lisesi öğrencisi Ali Eren Çakıcılı'nın isminin park, yol veya herhangi bir yerde yaşatılması için belediye meclisine gündem teklifi verildi.

Bu yıl yapılan TYT ve AYT alanlarındaki üniversite giriş sınavlarında Türkiye birinci olan Kozan Fen Lisesi öğrencisi Ali Eren Çakıcılı’nın isminin park, yol veya herhangi bir yerde yaşatılması için belediye meclisine gündem teklifi verildi.
Başkan Kazım Özgan’ın da sıcak baktığı teklif mecliste görüşülerek ilgili komisyona sevk edildi. İlgili komisyondan gelecek öneriye göre teklif mecliste oylanarak kabul edilirse Çakıcılı’nın ismi yaşatılmış olacak.
Öte yandan 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Kozanlı Özel Harekat Polis Memuru Aytekin Kuru’nun isminin cadde veya parka verilmesi konusu da mecliste görüşülerek ilgili komisyonlardan gelen teklif doğrultusunda oylanarak Türkeli Mahallesi Şehit Ziya Özkozanoğlu caddesindeki Şimşek sokakta bulunan parka verildi.
Başkan Kazım Özgan, şehit Aytekin Kuru ile Türkiye birincisi Ali Eren Çakıcılı’nın isimlerinin yaşatılması gerektiğine inandığını belirterek meclisine de teşekkür etti.