TÜRSAB'dan Vali Elban'a ziyaret

TÜRSAB Adana Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Meltem Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Vali Süleyman Elban'a nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRSAB Adana Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Meltem Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
TÜRSAB Adana BTK Başkan Meltem Özdemir, ziyaret sırasında Vali Elban’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özdemir, seyahat acenteleri olarak Pandemi sonrasında başta Adana olmak üzere Çukurova yöresinde turizm hareketliliğini artırmak için çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
Adana’nın tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalarda etkin olarak yer almak arzusunda olduklarını belirten Özdemir, ‘’TÜRSAB olarak Adana’nın turizmden hak ettiği payı almasını istiyoruz. Bunun için her kesimle işbirliği yapıp taşın altına elimizi koyacağız’’ dedi.
Vali Elban da ülkelerin ekonomik kalkınmasında önemli bir görev üstlenen turizm sektörünün,  kültürlerarası ilişkilerin geliştirilmesinde de büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.
Turizm sektöründe rekabet edebilmenin tek yolunun kültür ve turizm değerlerinin tanıtımına ağırlık vermekten geçtiğini söyleyen Vali Elban, “Sahip olduğu tüm değerleri ile kentimizi en iyi şekilde tanıtmak için hepimize düşen görev ve sorumluluklar olduğunun bilincindeyiz. Bu anlayışla tüm turizm paydaşlarıyla iş birliği içinde ilimizde turizme hizmet edecek her türlü tesis, konaklama hizmetleri ve nitelikli insan gücünün arttırılması, Adana’nın tüm güzelliklerinin en iyi şekilde tanıtılması için azami gayreti gösteriyoruz.” dedi.
.