Turuncu-beyazlılarda Renan ve Digao kadroya dahil edildi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılarda Digao ve Renan Foguinho kadroya dahil edildi. Teknik Direktör Cihat Arslan, güzel günlerin geleceğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor Altay maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-beyazlılarda  Digao ve Renan Foguinho kadroya dahil edildi.  Teknik Direktör Cihat Arslan, güzel günlerin geleceğini söyledi.
 
Turuncu-beyazlılar 1 Eylül’de deplasmanda Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde sürdürüyor. Adanaspor’un iki Brezilyalısı Digao ve Renan Foguinho takım kadrosuna dahil edildi. İki futbolcunun yanı sıra sakat futbolculardan kaptan Onur Akbay’da takımla birlikte çalışmalara başladı.
 
Teknik Direktör Cihat Arslan, yaptığı açıklama, kariyerinde sezona böyle bir başlangıcının olmadığını belirterek, şöyle konuştu:
 
‘’Oynadığımız futbolla aldığımız puan eşleşmiyor. Bir takım şanssızlıkların yanı sıra kazalar oldu. Özellikle sakat oyuncular konusunda belirsizlikler yaşadık. Sakatlıkların oluşması kadroyu alternatif anlamında güçsüzleştirdi. Altay maçından sonra verilecek ara bize iyi gelecek. Ardından önümüze daha iyi bakacağız. Güzel günler  gelecek. Aile havası ve huzur istiyoruz. Bunu sağlamamız gerekiyor. Dışarıda mücadele verirken içerdeki mücadeleyi azaltmamız lazım.  Kadro kaliteme inanıyorum. Taşlar oturduğu zaman bu görülecek.   Allahın izniyle başaracağız.’’
 
Arslan, transfer döneminin yarın sona ereceğinin hatırlatılması üzerine en az 3 oyuncu transferi isteğini yeniledi.
 

Adanaspor Digao Renan