Tütüneker gitti, Dumlupınar geldi

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor'da 2-2 berabere biten Karagümrük maçı sonrası Teknik Direktör Uğur Tütüneker ile yollar ayrıldı. Tütüneker'in yerine Cüneyt Dumlupınar getirildi.

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor'da 2-2 berabere biten Karagümrük maçı sonrası Teknik Direktör Uğur Tütüneker ile yollar ayrıldı. Tütüneker’in yerine Cüneyt Dumlupınar getirildi.
Adana Demirspor’un ilk önce yenil duruma düşüp ardından toparlanarak 2-1 öne geçtiği ancak yediği talihsiz golle Karagümrük ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma içerisinde ve sonrasında şok gelişmeler yaşandı.
Maçın sonlarına doğru oyundan alınan Volkan Şen hocasına yönelik el kol hareketleri yaparak tepki gösterdi. Karşılaşma sonrası Başkan Murat Sancak, takımlarını desteklemeye gelen taraftarların bulunduğu tribüne gelerek Teknik Direktör Uğur Tütüneker ile yolların ayrıldığını açıkladı.
KULÜP AÇIKLAMA YAPTI
Bu arada, Adana Demirspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Çok değerli Adana Demirspor taraftarları; Fatih Karagümrük maçının ardından teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve futbol yaşantısında başarılar dileriz.Takımımızın başına Cüneyt Dumlupınar getirilmiştir'' denildi.
SANCAK; ‘’ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN’’
Öte yandan, Başkan Sancak’ta konuyla ilgili açıklama yaptı. Sancak'ın açıklaması şöyle:
"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları Uğur hocayla yollarımızı ayırdık. İnsan olarak çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insan. Allah yolunu açık etsin. Hayat böyle bir şey bazen kan değişikliğine ihtiyaç duyulur. Takımın başında Cüneyt Dumlupınar olacak.".