Tütüneker: ''Her maçı kazanmak için oynayacağız''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk iddialarının devam ettiğini belirterek, ''Her maçı kazanmak için oynayacağız'' dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, şampiyonluk iddialarının devam ettiğini belirterek, ‘’Her maçı kazanmak için oynayacağız’’ dedi.
Mavi-lacivertliler Cumartesi günü İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Karagümrük maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Düz koşu ile başlayan antrenman ardından 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi.
KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ
Teknik Direktör Tütüneker, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Hatayspor ile sahalarında berabere kalarak avantajı kaybettiklerini söyledi. Ağır sahanın her iki takımın oyununu etkilediğini anlatan Tütüneker, şunları kaydetti:
‘’7 günde 3 maç yaptık. Futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Şampiyonluk potasının içerisindeyiz. Şimdi önümüzdeki Karagümrük maçına bakıyoruz. Ligde artık her maç zor. Ancak her şeyin üstesinden gelecek kadromuz var. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.’’
HAKEM RAMAZAN KELEŞ
Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Karagümrük maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre; karşılaşmayı hakem Ramazan Keleş yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Şahan Yılmaz ile Cemil Tunç yapacak.
 
 

Adana Demirspor karagümrük