Uğurlu: Seyhan kimliğine kavuşacak

Seyhan Belediye Başkanlığı görevine talip olan Büyük Birlik Partili Beytullah Uğurlu, yalnızlaşan, sorunlar yumağı haline gelen ilçenin kaderinin değiştirilmesi adına, Seyhan'ın kimliğini yeniden kazanması adına 'Seyhan'a BBP ve bizler uğurlu geleceğiz' dedi.

Seyhan Belediye Başkanlığı görevine talip olan Büyük Birlik Partili Beytullah Uğurlu, yalnızlaşan, sorunlar yumağı haline gelen ilçenin kaderinin değiştirilmesi adına, Seyhan’ın kimliğini yeniden kazanması adına ‘Seyhan’a BBP ve bizler uğurlu geleceğiz’ dedi.
Doğruluktan ve haktan yana adil olmayı görev sayan BBP’in kadrolarında yetişen her insanın kentine karşı olan sorumluluğunu eksiksiz yerine getirdiğine işaret eden BBP Seyhan Belediye Başkan Adayı Beytullah Uğurlu, ‘Özümüz millet, sözümüz hizmet’ ilkesiyle yola çıktıklarını ve halkın katılımının sağlandığı bir belediyecilik ile yöneticilik yapacaklarının altını çizdi. Toplumun her kesiminin sesini dinleyerek katılımcı belediyecilik yapacaklarına işaret eden Uğurlu, projelerindeki görsellikleri ortaya koyarak ‘Hizmet insan içindir. Seyhan’da yeşil alanların artırılmasıyla toplumun her kesimine rahat bir ortam sunacağız. Hizmet herkese eşit ve adil bir şekilde getirilecektir’ dedi.
MUHSİN BAŞKANI ÖRNEK ALDILAR
Adana doğumlu olan Beytullah Uğurlu, kendisine ait bir şirketti olup biri inşaat mühendisi diğeri de işlerini takip eden iki evlada sahip olmanın mutluluğunu yaşıyor. Yerel seçimlerde Millet İttifakı, Cumhur İttifakı diyerek kamplaşmanın örneklerinin verilmesini doğru bulmayarak Ölümsüz Liderliğini yapan Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurucusu olduğu Büyük Birlik Partisi’nden aday olmanın gururuyla yola çıktığını ifade ediyor. Eskiyen yüzlerden Adana’yı kurtarmak isteyen Uğurlu, Seyhan’ın Bakım Yurdu Caddesi’nde ailesi ile ikamet edip ilçenin sorunlarını yaşayan bir ailenin evladı.
İŞÇİ KIYIMI ASLA YAPILMAYACAKTIR
Dürüst her insanın politika yapması gerektiğini vurgulayan Beytullah Uğurlu, asla koltuk sevdalısı olmadığını, başarıp halkın önünde onlara hizmet eden bir birey olmanın da hayali ile politika yaptığını söyledi. Belediye başkanlığını kazandıklarında asla işçi kıyımı yapmayacaklarını, hak edene hak ettiği değeri veren, katılımcı, belediyeciliği de millete hizmet yeri olarak gören bir ilkeyle yola çıktıklarını söyledi. Belediyelerin asli görevlerinin dışında insanların mutluluğu ve huzuru için çaba sarf eden bir yöneticilik merkezi olmasından yana olduğunu ve bunu da başarmak adına hareket edeceğini söyleyen Uğurlu, Seyhan’ın da en büyük sorununun işsizlik olduğunu kaydetti.
SEYHANLILAR’IN OYLARINI BEKLİYORUM
İnsanların cenaze yemekleri için para bulamaz, evlerine ekmek götüremez durumda olduğunu ve Seyhan’ın en büyük sorunun da işsizlik olduğunu kaydeden Beytullah Uğurlu, çiftçinin üretmediğini ve kahvede oturduğunu, seracılığın geliştirilmesi halinde Seyhan ekonomisinin kalkınacağını, insanların hayvancılık noktasında teşvik edilebilmesi halinde üreten bir toplum olunacağını ve kendisinin de her kesimin sesini dinleyerek onlara çare bulmak için belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Gittiği her yerde genel kabul gördüğünü ve belediye seçimlerinde iddialı olarak yoluna devam ettiğini belirtip Seyhanlılar’dan kendisine oy vermelerini istedi. Gönüllere girmek için çabaladıklarını ve BBP’in çatısı altında toplanacak Seyhanlının kaderinin değişip mutlu ve huzurlu bir Seyhan’ı birlikte tesis edeceklerinin bilgisini verdi.