Uludağ'dan 3 yeni hizmet projesi

Adana'nın kalbi olarak nitelendirilen Sarıçam İlçesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinin daha fazla hizmet alabilmesi adına yeni projeleri hayata geçiriyor. Bu projeler arasında çelik barijer uygulaması, üniversite içerisine yürüyüş ve bisiklet yolu ile ev hayvanı satışı yapanların eğitimi yer alıyor.

Adana’nın kalbi olarak nitelendirilen Sarıçam İlçesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinin daha fazla hizmet alabilmesi adına yeni projeleri hayata geçiriyor. Bu projeler arasında çelik barijer uygulaması, üniversite içerisine yürüyüş ve bisiklet yolu ile ev hayvanı satışı yapanların eğitimi yer alıyor.
CAN VE MAL KAYIPLARINI ÖNLEYECEĞİZ
Gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçenin yolları sınırlarında kalan ve güvenliksiz konumdaki yollara çelik bariyerler yaptıklarını ve bu yöntemle kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının azaltılmasını yoluna gidileceğini belirtti. Uludağ, Alparslan Türkeş Üniversitesi kampusu içerisine yürüyüş ve bisiklet yolu yaptıklarını, ev hayvanları satıcılarına yönelik ise 16-17 Şubat tarihleri arasında ‘Sertifikalı Eğitim Programı’ düzenlediklerini ifade etti.
BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Öte yandan Hilal Kart uygulaması ile Sarıçamlı vatandaşların ailelerine katkıların aralıksız olarak sürdüğünü söyleyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Sarıçam, Adana’nın kalbidir. Bizim de kalbimize çok iyi bakmamız gerekiyor. Sarıçam’ın yükselen değere sahip olduğu ilkesinden hareketle hizmetlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Halkımızdan aldığımız destekle, onların bize vermiş olduğu güvenle sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan Sarıçam’ın 2023 yılına kadar bütün sorunlarını çözmeye kararlıyız. Sarıçamlı vatandaşlarımızın takdirini kazanmak bizi mutlu ediyor” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.