Uludağ sevgisi sandıklara aktı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Sarıçam'da Cumhur İttifakı büyük başarı elde etti.

14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Sarıçam ilçesi Cumhur İttifakı’na tam destek verdi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın seçim maratonu sırasında gösterdiği performans, Cumhur İttifakı’nın oylarının artışına neden oldu.

SARIÇAM’DA YÜZDE 56 GİBİ YÜKSEK ORANA ULAŞTILAR

Cumhurbaşkanlığı yarışında Cumhur İttifakı 73 bin 168 oy ve yüzde 56.5 ile birinci olurken, Millet İttifakı ise 46 bin 391 oy ve yüzde 35.74 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izledi. İlçede milletvekilliği seçiminde AK Parti 43.806, MHP 26.558, CHP 25.538 ve İYİ Parti ise 14.998 oy alarak Adana milletvekillerinin meclise gönderilmesinde etkin rol oynadılar.

BİLAL ULUDAĞ SEVGİSİ OYLARIN PATLAMASINA NEDEN OLDU

Sarıçam’da Cumhur İttifakı’nın oy patlamasında Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın büyük katkı sağladığı gözlendi. İlçe halkının sevgisini kazanan Başkan Uludağ’ın bölgeye hitap eden milletvekili adayları ile birlikte sahada gece gündüz çalışmasının meyvelerini alan Cumhur İttifakı ve özelinde MHP, 10 ay sonra yapılacak olan belediye başkanlığı yarışında da iddialı durumunu korudu.

ULUDAĞ: 28 MAYIS’TA FARK ATARAK SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Belediye hizmetlerinden dolayı halkın sevgisini kazanan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 14 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri başarıyı daha üst noktalara çıkarmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerinin altını çizip ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 28 Mayıs günü büyük bir farkla seçeceğiz. Sarıçam halkı desteğini esirgemeyecek. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor’ dedi.