Uludağ vites büyüttü

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana'nın hızla büyüyen ve gelecekte önemli yatırım alanlarının merkezi haline gelecek olan ilçesinin sorunlarını çözebilmek adına temposunu artırıp halkı ile bütünleşerek onların istekleri doğrultusunda yol haritası belirliyor. Başkan Uludağ'ın bu temposu ile ilçe halkı tarafından 'Başkan Uludağ viset büyüttü' şeklinde yorumlanıyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana’nın hızla büyüyen ve gelecekte önemli yatırım alanlarının merkezi haline gelecek olan ilçesinin sorunlarını çözebilmek adına temposunu artırıp halkı ile bütünleşerek onların istekleri doğrultusunda yol haritası belirliyor. Başkan Uludağ’ın bu temposu ile ilçe halkı tarafından ‘Başkan Uludağ viset büyüttü’ şeklinde yorumlanıyor.
HALKTAN GÜÇ ALIYORUM
İlçe halkının iki dönemdir kendisine güvenip inanarak verdikleri oyla belediye başkanı olarak hizmet vermenin onurunu yaşadığını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, güçlü bir belediye yaratmak adına gayret içinde olduklarını söyledi. Başkan Uludağ, “Başkanlık görevinde bulunurken her günün hakkını vermek adına çalışıyorum. Bıkmadan, usanmadan, şikayet etmeden, mazeret üretmeden, halktan aldığımız güçle çalışıyorum” ifadeleriyle hizmetteki ilkelerini ortaya koydu. Başkan Uludağ, önümüzdeki süreçte sorunsuz bir Sarıçam için halk ile birlikte kafa yorarak çalışmaya da devam edeceklerinin altını çizdi.