Ümit ederiz sorumlular korunup kollanmaz!

Dün gazetemizde yayınlanan 'Kolumu geri verebilecek misiniz?' başlıklı haberimizde 8 yaşındaki ilkokul 3.sınıf öğrencisi Eren Akarsu'nun merdivenden düşme sonucu kolunun kırıldığını ve Seyhan Devlet Hastanesi'nde alçıya alınan kolun kangren olması sonucu kesildiğini haberleştirerek okuyucularımıza duyurduk.

Dün gazetemizde yayınlanan ‘Kolumu geri verebilecek misiniz?’ başlıklı haberimizde 8 yaşındaki ilkokul 3.sınıf öğrencisi Eren Akarsu’nun merdivenden düşme sonucu kolunun kırıldığını ve Seyhan Devlet Hastanesi’nde alçıya alınan kolun kangren olması sonucu kesildiğini haberleştirerek okuyucularımıza duyurduk.
MUHAKKİK TAYİN ETTİM
Ailenin ihmal ve kusur nedeniyle başından geçen olayları anlatmasıyla oluşan haberimizden sonra Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar soruşturma başlattı. İl Müdürü Nacar, konuyla yakından ilgilendiğini ve kişi, kurum koruma ve kollanma hissinden tamamen uzak, sorumluların iyi araştırılarak konunun netleştirilmesi talimatını verdiğini ve kısa zamanda sonuçlanacak bir soruşturma ile olayın netleştirilerek ihmali olanların tespit edilmesi hakkında adli ve idari olarak gereken işlemlerin yapılacağına olan inancını bizlere iletti. Kendisine bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Küçük Eren Akarsu’nun kesilen kolunun yerine gelmeyeceğini biliyoruz. Lakin bundan sonra Erenlerin zarar görmemesi adına sorumluların hak ettikleri cezayı bulmalarına yönelik inancımızı İl Sağlık Müdürü Halil Nacar’a ilettik.