Ümitsizliğe yer yok

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya beraberinde ilçe başkanları olmak üzere il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek hafta sonunda Ankara'da yapılacak olan kurultay ile ilk ümitsiz insanların ümidi olacaklarını ve ümitsizliğe asla yer vermeyeceklerini söyledi.

Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya beraberinde ilçe başkanları olmak üzere il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek hafta sonunda Ankara’da yapılacak olan kurultay ile ilk ümitsiz insanların ümidi olacaklarını ve ümitsizliğe asla yer vermeyeceklerini söyledi.
İl Başkanı Akkaya, ülkede korku duvarının örüldüğüne dikkat çekip kısır dengeden kurtulmak adına Gelecek Partisi’nin halkın ümidi olduğunun altını çizdi. Başkan Akkaya, Adana teşkilatı olarak sürekli halk ile birlikte olup partinin gelişim sürecini de tamamlamak istediklerini kaydetti. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Aladağ, Feke, Tufanbeyli, Kozan ve Karataş ilçelerinde teşkilatlandıklarını kaydeden İl Başkanı Kenan Akkaya “Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, demokrat, adil, özgürlükçü müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır. Gelecek senin gelecek Türkiye’nin mesajının verileceği kongremiz Ankara’da gerçekleştirilecektir. Tüm halkımıza güvenli, güçlü, adaletli bir gelecek vaad ediyoruz” dedi.