Üretici mutlu olacak

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru açıkladı.

AK Parti Adana Milletvekili ve Meclis Tarım Komisyonu Üyesi olan Abdullah Doğru, Çukurova çiftçisinin sıkıntılarını çözmekle görevli olan Hükümetin üreticileri mutlu edecek her türlü kararı aldığını söyledi. Açıklanacak olan pamuk primlerinin de memnuniyet yaratacak miktarda olacağını söyledi. Doğru, açıklanacak primin belirlenmesi sırasında bu yıl üründe verim düşüklüğünün de dikkate alındığının altını çizdi.
YEREL GAZETELER KONUSU GÜNDEME GELDİ
Milletvekili Abdullah Doğru beraberinde Seyhan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Akan ve ilçe yöneticileri Hikmet Sonel, Niyazi Yüksel ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili Doğru’ya yerel gazetelerin içinde bulunduğu sıkıntıları aktarıp meclise getirilecek olan ‘Adalet Reform Yasa Tasarısı’ içerisinde yer alması beklenilen yerel gazetelerin ilan gelirlerini aşağıya çekilecek uygulama konusunda duyarlı olmasını ve bu kanun tasarısının meclisten geçerek yasallaşması halinde yerel gazetelerin kapılarına kilit vuracağını aktarıp yardım talebinde bulunduk. Milletvekili Doğru ise yasa tasarısının içeriğini görmediğini ve inceledikten sonra fikir sahibi olup gerekli yardımda bulunacağının da sözünü verdi.
TEŞKİLATLARIMIZDA ASLA BİR SIKINTI YOK
İlçe ve mahalle ziyaretlerini gerçekleştirip halk ile bütünleştiklerinin altını çizen Adana Milletvekili Doğru, Ak Parti’nin kongre sürecine dair düşüncelerini sorduğumuzda ‘Partimiz bir dava partisidir. Bu davaya inanan ve gönül veren insanlarımız 18 yıldır AK Parti’yi iktidar, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da Cumhurbaşkanı yapmıştır. Bu güven her geçen gün artarak devam etmektedir. Seçim takvimi doğrultusunda teşkilatlarımız kongrelerini yaparak yollarına devam edecektir. Bunda bir sıkıntı yok. Bayrak yarışı gibi her gelen isim partimizi daha üst noktalara taşımak adına hizmet verecek, üretecektir. Adana’da Ak Parti gücünü artırarak her an seçim varmış gibi hazır bir teşkilat durumundadır’ dedi.