"Üşüyorum"

Adana buza kesti. Hava sıcaklığı 16 dereceye kadar düştü. Kuru ayaz esiyor ve insanlar adeta titriyor. Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi'nin şehir içinde sefere koyduğu otobüsün kliması ve fanı bozuk olduğu için araç şoförü üşümemek adına bacaklarına poşet sarıp aracı bu şekilde kullanıyor.

Adana buza kesti. Hava sıcaklığı 16 dereceye kadar düştü. Kuru ayaz esiyor ve insanlar adeta titriyor. Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi’nin şehir içinde sefere koyduğu otobüsün kliması ve fanı bozuk olduğu için araç şoförü üşümemek adına bacaklarına poşet sarıp aracı bu şekilde kullanıyor.
İNSANIN CANI ACIYOR
Eller ve ayaklar üşürken “hiç değilse bacaklarımı soğuktan koruyayım” diyen bu emekçinin halini belediye yetkilileri görmüyor veya görmezlikten geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir süre önce bozuk araç yığını haline gelen otobüsleri belediye meclisinde gündeme getirip ‘Araçları ayağa kaldırıp sıkıntıları çözeceğiz’ demişti. Bu fotoğraf karesini gören ve o otobüste seyahat eden Adanalılar ‘Şoföre Allah yardım etsin’ diyerek kendileri de araç içinde tıpkı şoför gibi titremeye başlıyorlar. Deyim yerinde ise insanın canı acıyor.