Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak 28 Nisan Pazar günü seçimlere girecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Sizlerin sandığa gitmesini rica ediyorum. Mutlaka sandığa gidin. Cumhurbaşkanlığı  seçimini kazanırsam uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım' dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak 28 Nisan Pazar günü seçimlere girecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Sizlerin sandığa gitmesini rica ediyorum. Mutlaka sandığa gidin. Cumhurbaşkanlığı  seçimini kazanırsam uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım’ dedi.

YANINIZDA BİR KİŞİYİ SANDIĞA GÖTÜRÜP OY KULLANDIRTIN

Kılıçdaroğlu, birinci ricasının seçmenlerin sandığa gitmesi olduğunu ikinci ricasının ise Millet İttifakı’nın kadrolarıyla ülkenin sorunlarını çözecek yetkinliğe sahip olduğunu işaret edip ‘Oylarınızı Kemal Kılıçaroğlu’na verin’R çağrısını yeniledi. Ülkenin sahipsiz olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, Adanalılara güvendiğini belirterek ‘Sandığa giderken mutlaka eşinizi, dostunuzu, tanıdıklarını da beraberinde götürüp onları ikna ederek oy vermelerini sağlayın. Her şey çok güzel olacak’ şeklinde hitap etti.