Uzaktan dijital eğlenceli çalışma heyecanı

Yüreğir'deki Vehbi Necip Savaşan İlkokulu öğretmenlerinden Ayşe Köpüklüoğlu ile Servet Uçar'ın yürüttüğü Etwinning STEM eT projesi ile öğrencilerine uzaktan dijital ortamda eğlenceli çalışmalar yapmaları sağlanıyor. Corona 19 virüsü nedeniyle dışarı çıkamayan öğrenciler Mart ve Nisan ayı etkinlikleriyle kaliteli, eğlenceli ve üretken vakit geçirmişleri sağlandı.

Yüreğir’deki Vehbi Necip Savaşan İlkokulu öğretmenlerinden Ayşe Köpüklüoğlu ile Servet Uçar’ın yürüttüğü Etwinning STEM eT projesi ile öğrencilerine uzaktan dijital ortamda eğlenceli çalışmalar yapmaları sağlanıyor. Corona 19 virüsü nedeniyle dışarı çıkamayan öğrenciler Mart ve Nisan ayı etkinlikleriyle kaliteli, eğlenceli ve üretken vakit geçirmişleri sağlandı.
Bu uzaktan dijital eğlenceli çalışma ortamında Nisan ayı etkinliği olan eğlenceli deneylerle çocuklar hem eğlenmişler hem de deneyler yaparak bilgilerini artırılıyor. Öğrencilerin yapı tasarımında yaptıkları etkinliklerle hem hayal güçlerini hem de el becerilerini geliştirmeleri sağlanıyor. Hem de hayallerindeki binaları inşa ederek tasarım yapma becerilerini geliştiriyorlar.